coachbildIndividuell professionell coachning

Mathias Wahlström är professionell coach enligt International Coach Federation, ICF, via Coach Companion.

Som personlig coach hjälper jag dig mot önskade mål. Genom att utmana dina rädslor och mentala modeller coachar jag dig mot nya nivåer. Ingen dröm är för stor eller för simpel.

Om du ska lyckas nå dina mål så behöver du lyckas formulera dina mål. Som din coach hjälper jag dig att identifiera ditt varför och sätta upp en attraktiv handlingsplan.

Jag kommer hjälpa dig att hitta nya lösningar genom att ställa öppna frågor, driva processen och vara aktivt lyssnande. Det är dina mål som gäller och fokus ligger på här, nu och framåt.

Vad är ditt nästa önskade steg?

Jag Inleder alltid med ett nollsamtal, ett första möte där vi bekantar oss och vi stämmer av om vi finner kemi och lägger därefter upp en plan på hur ett önskat samarbete ska se ut.

Mental vägledning

Den mentala biten är en framgångsfaktor inom idrotten. Ofta är det det som skiljer vinnare och förlorare i täta matcher och strider. Jag anser att mental träning ska vara en självklarhet inom idrotten. De flesta behöver träna att sortera sina tankar för att få ut maximalt av sin förmåga.

Jag jobbar både enskilt och i grupp.

 

5 veckors coachning och träning efter ett kost och träningsprogram

Vill du starta en resa mot en hälsosammare livsstil? Är du stressad och trött? Har ett jobb som tar mycket kraft eller svårt att få ihop livspusslet och fuskar med mat, vila och träning. Du kanske vill gå ner eller upp i vikt, bli gladare och kunna njuta mer av livet.

Jag träffar dig 1 gång i veckan under en 5 veckors period.  Varje träff består av 90 min. Vi kan jobba enskilt eller i grupp. Att förändra ett invant beteende och mönster behöver tid. Under dessa 5 veckor kommer jag utmana dig och hjälpa dig att börja leva det liv du önskar. Du kommer kunna påbörja dina beteendeförändringar direkt efter första träffen.

Vi inleder med att sätta upp mål och skriver ner vad som du vill förändra i ditt liv. Jag coachar dig och peppar dig att fullfölja och nå dessa mål för att etablera en hälsosammare livsstil. Vi följer ett effektivt program med kost, vila och träning.

Oavsett om det är stress, vikt, träning eller struktur som du behöver jobba på så kommer dessa veckor ge dig kunskap och mod att fortsätta växa. Du kan förvänta dig mer energi och ett gladare jag.