Hej!

Jag heter Mathias Wahlström och jobbar coach, inspiratör och föreläsare. Alla mår bra av att ha en egen coach. Jag har fokus på livsstil, hälsa och välbefinnande. För bättre självkänsla, lagkänsla, arbetsglädje, prioriteringar och tillit.

Jag tänker så här: Jag tror på det goda och livet blir inte bättre än vad vi gör det till.  Det jag fokuserar på och tänker på har jag större sannolikhet att nå. Jag hjälper därför människor att våga fokusera, förstå sina tankar och känslor för att kunna växa och våga lite mer för att bli sitt bästa jag. Vi har allting inom oss.

Om det skulle bli som du önskar, hur skulle ditt liv och er verksamhet då se ut?

Vilka konsekvenser skulle det bli för kollegor, familj, anställda, kunder, anhöriga…

Jag hoppas och tror att alla skulle få det bättre, för vi kan alla bättre om vi vill och känner oss tillräckligt motiverade och inspirerade.

Jag erbjuder kurser, coachning och föreläsningar för att bättra på självkänsla, lagkänsla, kompetens, arbetsglädje och tillit i arbetsgrupper och hos enskilda individer. Jag coachar även individer som vill göra större och mindre livsstilsförändringar. I mina utbildningar och föreläsningar lägger jag in praktiska övningar så som samarbetsövningar eller kamratbanor och äventyr för att maxa upplevelsen, närvaron och tilliten. Vad passar dig, ditt arbetslag eller ditt företag?

Jag har min bakgrund från skolans värld, där jag jobbat stor del av mitt vuxna liv. Jag vidareutbildade mig till Äventyrspedagog för snart tio år sedan och har sedan dess utbildat och utvecklat lärare och elevers  mod, tillit, ledarskap och kommunikation. För tre år sedan utbildade jag mig till diplomerad coach hos Axelsons.

Jag har ett stort intresse i människors hälsa och välbefinnande och coachar idag individer mot en mer sund livsstil vad gäller kost, träning, stress, personliga val och prioriteringar.

Varmt välkommen att kontakta mig för bokningar och konsultation.

Varma hälsningar

Mathias Wahlström

Coach, Äventyrspedagog och Livsstilsförändrare