Hej!

Jag tänker så här: Jag tror på det goda. Livet blir inte bättre av oro och avund men många lägger för mycket tid på det. Jag hjälper därför människor att förstå sina tankar och känslor för att våga lite mer. Vi har allting inom oss. Jag erbjuder kurser och föreläsningar för att bättra på självkänsla, lagkänsla, kompetens, arbetsglädje och tillit i arbetsgruppen och hos de enskilda individerna.

Om det skulle bli som du önskar, hur skulle ditt liv och er verksamhet då se ut?

Vilka konsekvenser skulle det bli för kollegor, familj, anställda, kunder, anhöriga…

Jag hoppas och tror att alla skulle få det bättre, för vi kan alla bättre om vi vill och känner oss tillräckligt motiverade och inspirerade.

Jag erbjuder coachning, möjlighet till livsstilsförändring, utbildningspaket, föreläsningar, samarbetsövningar, kamratbanor och äventyr, vad passar dig, ditt arbetslag eller ditt företag?

Jag har min bakgrund från skolans värld, där jag jobbat stor del av mitt vuxna liv. Jag vidareutbildade mig till Äventyrspedagog för snart tio år sedan och har sedan dess utbildat och utvecklat lärare och elevers  mod, tillit, ledarskap och kommunikation. För tre år sedan utbildade jag mig till diplomerad coach hos Axelsons.

Jag har ett stort intresse i människors hälsa och välbefinnande och coachar idag individer mot ett mer sund livsstil vad gäller kost, träning, stress, personliga val och prioriteringar.

Varmt välkommen att kontakta mig för bokningar och konsultation.

Hälsningar

Mathias Wahlström

Coach, Äventyrspedagog och Livsstilsförändrare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s